Op zoek naar Doelpuntsponsoren


Heb je nog vragen hierover? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Doelpuntactie?

Wil jij weten hoe de Doelpuntactie werkt? Bekijk dan deze video. Je krijgt ook een blauwe flyer van de leider of trainer van je team. Deze is voor jezelf. Hierop staat uitgelegd hoe jij als speler mee kunt doen aan de Doelpuntactie.

Wie mag ik vragen om Doelpuntsponsor te worden?

Iedereen kan Doelpuntsponsor worden. Je mag hiervoor iedereen vragen om mee te doen: je familie, vrienden, buren, kennissen en ook onbekenden. Hoe meer Doelpuntsponsoren jij aanmeldt, hoe beter voor de vereniging!

Hoe kan iemand Doelpuntsponsor worden?

Iemand kan alleen Doelpuntsponsor worden via een speler van de vereniging, bijvoorbeeld via jou. Jij moet deze sponsor dan aanmelden via internet. De sponsor moet de afspraken dan daarna nog bevestigen via een bevestigingsmail die de sponsor hiervoor krijgt toegestuurd.

Hoeveel moet een Doelpuntsponsor betalen?

Doelpuntsponsoren kunnen zelf kiezen hoeveel zij per doelpunt van jouw team willen betalen aan de vereniging. Zo kan iedereen meedoen. De keuzemogelijkheden staan op de intekenlijst die je hebt ontvangen. Om er voor te zorgen dat de kosten niet uit de hand loopt kan de sponsor ook een maximum eindbedrag bepalen. De sponsor hoeft dan nooit meer te betalen dat het maximum eindbedrag, ook als jullie team heel vaak scoort.

Hoe kan ik de Doelpuntactie het beste uitleggen aan iemand?

Van jouw leider ontvang je een flyer over de Doelpuntactie. Op de achterkant staat een tekst die je kunt laten lezen aan jouw Doelpuntsponsors. Hierin wordt uitgelegd hoe de actie werkt. Deze flyer kun je gebruiken bij het zoeken naar Doelpuntsponsoren. Voor meer informatie kan de Doelpuntsponsor kijken op www.doelpuntactie.nl/sponsor.

Krijg ik ook materiaal om uit te delen?

Nee. Wel krijgt elke speler een flyer over de Doelpuntactie. Op de actherkant staat een tekst die je kunt laten lezen aan jouw Doelpuntsponsors. Hierin wordt uitgelegd hoe de Doelpuntactie werkt. Deze flyer kun je gebruiken bij het zoeken naar Doelpuntsponsoren. Je krijgt deze flyer van de leider of trainer van je team. Heb jij nog niks ontvangen? Vraag hier dan naar bij je leider of trainer.

Waar kan ik de flyers voor gebruiken die ik heb gekregen?

Op de flyer die je hebt gekregen staat een uitleg over de Doelpuntactie. Op de voorkant en binnenkant wordt uitgelegd hoe jij als speler mee kunt doen aan de Doelpuntactie. De achterkant kun je laten lezen door jouw Doelpuntsponsors. Hier staat uitgelegd hoe de Doelpuntactie werkt. Zo kun je de flyer gebruiken bij het zoeken naar Doelpuntsponsors.

Kan ik ook extra flyers krijgen?

Vraag hier naar bij de leider of trainer van je team. De vereniging heeft extra flyers gekregen. Leiders en trainers kunnen deze ophalen bij de vereniging.

Waarvoor heb ik een intekenlijst gekregen?

De intekenlijst aan de binnenkant van de flyer die je hebt gekregen is bedoeld als hulpmiddel voor jezelf. Hierop kun je de gegevens van jouw Doelpuntsponsoren noteren, bijvoorbeeld als je bij de buren langsgaat. Daarna kun je deze gegevens invoeren via internet. Aanmelden kan alleen via www.doelpuntactie.nl/inloggen. Je kunt de papieren intekenlijst dus niet inleveren bij de vereniging.

Ik ben mijn intekenlijst kwijt

Je kunt een nieuwe intekenlijst downloaden via deze link. Deze kun je dan afdrukken. De intekenlijst is echter alleen bedoeld als hulpmiddel. Het aanmelden van Doelpuntsponsoren gaat via internet. Hiervoor moet je inloggen op www.doelpuntactie.nl/inloggen. Je krijgt hiervoor via e-mail een persoonlijke inlogcode.

Bij wie kan ik mijn intekenlijst inleveren?

Dit kan niet. Je kunt jouw Doelpuntsponsoren alleen aanmelden via internet. Ga hiervoor naar www.doelpuntactie.nl/inloggen en log in met jouw persoonlijke inlogcode. Deze code krijg je toegestuurd via e-mail.


Doelpuntsponsoren aanmeldenHoe kan ik een Doelpuntsponsor aanmelden?

Om een Doelpuntsponsor aan te melden ga je naar www.doelpuntactie.nl/inloggen. Log hier in met jouw persoonlijke inlogcode. Deze inlogcode krijg je toegestuurd via e-mail. Als je bent ingelogd kun je de gegevens van jouw Doelpuntsponsor doorgeven. Let op: de sponsor moet zijn sponsorafspraken dan nog wel bevestigen. De sponsor krijgt hiervoor een bevestigingsmail toegestuurd.

Waarom kan ik mijn Doelpuntsponsoren alleen via internet aanmelden?

Er komt veel administratie kijken bij de Doelpuntactie. Om het de vrijwilligers en de spelers zo gemakkelijk mogelijk te maken gaat dit via internet. Zo hoeft de vereniging de administratie niet handmatig te verwerken. Dit scheelt veel tijd. Bovendien hoeven de spelers hierdoor na afloop ook niet meer bij de Doelpuntsponsoren langs om het geld op te halen. Ook dit scheelt veel tijd. Dit maakt de Doelpuntactie nog leuker!

Voor wanneer moet ik mijn Doelpuntsponsoren aanmelden?

Je hebt 4 weken de tijd om je doelpuntsponsoren aan te melden. Hoe meer Doelpuntsponsoren jij aanmeldt, hoe beter.

Waar kan ik mijn inlogcode vinden?

Jouw persoonlijke inlogcode wordt toegestuurd via e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan bij Ik heb geen inlogcode ontvangen.

Ik heb geen inlogcode ontvangen

Jouw persoonlijke inlogcode wordt toegestuurd via e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan eerst de map met ongewenste e-mail. Staat de e-mail daar ook niet tussen, dan heeft de vereniging misschien nog een oud e-mailadres van jou. Is dat ook niet het probleem? Meld dit dan bij de vereniging.

Ik ben mijn inlogcode kwijt/vergeten

Je kunt jouw persoonlijke inlogcode opnieuw aanvragen via de inlogpagina. Ga hiervoor naar www.doelpuntactie.nl/inloggen en klik op Klik hier om je inlogcode op te vragen. Vul vervolgens jouw e-mailadres in en klik op Versturen. Je ontvangt jouw inlogcode dan via e-mail. Is jouw e-mailadres niet bekend? Neem dan contact op met de vereniging.

Welke gegevens heb ik nodig voor het aanmelden van een Doelpuntsponsor?

Je hebt hiervoor de volgende gegevens nodig van de Doelpuntsponsor: voornaam, achternaam, e-mailadres en IBAN (rekeningnummer). De Doelpuntsponsor kan dan zelf kiezen welk bedrag hij wil geven per doelpunt van jouw team tijdens de actie. Ook kan de Doelpuntsponsor kiezen of hij een maximum bedrag wil instellen.

Hoe werkt het maximumbedrag?

Het maximumbedrag is het maximale bedrag dat een Doelpuntsponsor wil betalen aan de vereniging voor de Doelpuntactie. Zo willen wij ervoor zorgen dat de kosten voor een Doelpuntsponsor niet uit de hand lopen als een team heel vaak scoort. Een voorbeeld: stel een Doelpuntsponsor wil €1 per doelpunt geven, met een maximum van €10 (10 doelpunten). Als een team dan 25x scoort tijdens de actie zou de sponsor normaal €25 moeten betalen. Nu de sponsor een maximumbedrag heeft opgegeven is dit echter maar €10. Zo blijft de Doelpuntactie betaalbaar voor iedereen.

Wat moet ik doen als mijn Doelpuntsponsor geen e-mailadres heeft?

Een e-mailadres is verplicht om mee te doen, omdat de sponsor zijn sponsorafspraken eerst nog moet bevestigen via e-mail. Zonder e-mailadres kunnen wij geen bevestigingsmail sturen. De Doelpuntsponsor moet daarom altijd een e-mailadres opgeven.

Wat moet ik doen als mijn Doelpuntsponsor zijn IBAN niet kan/wil doorgeven?

Betalen gaat bij de Doelpuntactie door middel van Automatische Incasso. Contant betalen is niet mogelijk. Dit scheelt veel administratie voor de vrijwilligers en spelers van de vereniging. Zij besparen zo veel tijd. Een Doelpuntsponsor kan daarom alleen mee doen wanneer hij zijn IBAN doorgeeft.

Mijn Doelpuntsponsor wil een ander bedrag geven dan de bedragen waaruit hij kan kiezen, is dit mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. De Doelpuntsponsor kan alleen kiezen uit de mogelijkheden die geboden worden. Wil een Doelpuntsponsor meer geven? Breng deze dan in contact met de sponsorcommissie van jullie vereniging.

Kan iemand ook Doelpuntsponsor worden van meerdere spelers?

Ja dit kan. Elke speler moet dan wel zelf de Doelpuntsponsor aanmelden.

Het e-mailadres van de Doelpuntsponsor is al bekend en kan niet worden gebruikt, wat nu?

Een Doelpuntsponsor kan maar bij één vereniging tegelijk Doelpuntsponsor zijn. Als een Doelpuntsponsor al bekend is bij een andere vereniging dan krijg je een foutmelding. Wel kan een Doelpuntsponsor meerdere spelers van dezelfde vereniging tegelijk sponsoren tijdens de Doelpuntactie.


Doelpunten

Een Doelpuntsponsor betaalt een bedrag voor elk doelpunt dat jouw team scoort tijdens de Doelpuntactie. Hoe meer doelpunten jullie socren, hoe hoger de opbrengst voor de club!

Welke doelpunten tellen mee?

Alle competitiedoelpunten die jouw team scoort tijdens de actieperiode tellen mee. Het gaat hierbij dus niet alleen om jouw doelpunten, maar om alle doelpunten van het hele team. Overspelen is dus belangrijker dan ooit, want samen scoor je meer!
Wordt een wedstrijd afgelast tijdens de actieperiode, maar niet meer ingehaald tijdens deze weken? Dan telt deze wedstrijd niet mee. Wedstrijden die tijdens de actieperiode worden ingehaald tellen wel mee.

Hoelang duurt de actieperiode?

De actieperiode loopt in april en mei.

Tellen ook de doelpunten van mijn medespelers mee?

Ja. Alle doelpunten van jouw team tellen mee voor de Doelpuntactie. Een Doelpuntsponsor betaalt een bijdrage aan de vereniging voor elk doelpunt dat jouw team scoort. Overspelen is dus belangrijker dan ooit, want samen scoor je meer!

Hoe kan de Doelpuntsponsor volgen hoevaak mijn team heeft gescoord?

De Doelpuntsponsor wordt na afloop van de Doelpuntactie via e-mail geïnformeerd over hoevaak jullie team heeft gescoord tijdens de Doelpuntactie. Daarnaast kan de Doelpuntsponsor de resultaten volgen via de website van de vereniging. En natuurlijk kun jij de Doelpuntsponsor tussendoor ook op de hoogte houden.


Betalingen

Als alle doelpunten zijn geteld is het tijd voor de betalingen van de Doelpuntsponsoren. Dit gaat via Automatische Incasso. Jij hoeft hiervoor dus zelf niks te doen.

Hoeveel moet de Doelpuntsponsor betalen?

Dit is afhankelijk van het bedrag per doelpunt van de Doelpuntsponsor, het aantal doelpunten van jouw team tijdens de actie en het maximumbedrag van de Doelpuntsponsor. De sponsor wordt voor de incasso via e-mail geïnformeerd over het eindbedrag dat hij moet betalen.

Moet ik het geld zelf ophalen bij mijn Doelpuntsponsoren?

Nee, dit is niet nodig. We hebben het gemakkelijk gemaakt voor jou en voor de Doelpuntsponsoren: de betaling wordt gedaan via Automatische Incasso. Jullie hoeven hiervoor niks meer te doen.

Hoe wordt het eindbedrag van de Doelpuntsponsor berekend?

Het eindbedrag wordt als volgt berekend: De bijdrage per doelpunt x het aantal doelpunten van jouw team tijdens de actieperiode. Heeft de Doelpuntsponsor een maximumbedrag opgegeven, en is dit lager dan het eindbedrag? Dan geldt het maximumbedrag.

Hoe weet de Doelpuntsponsor hoeveel hij moet betalen?

De sponsor wordt hier voor de Automatische Incasso over geïnformeerd via e-mail.

Wanneer wordt het sponsorbedrag afgeschreven bij de Doelpuntsponsor?

De incasso vindt plaats binnen 2 weken na afloop van de actieperiode van de Doelpuntactie. De incasso wordt van te voren aangekondigd via e-mail.

Kan de Doelpuntsponsor ook contant betalen?

Nee, dit is niet mogelijk. Betalen gaat via Automatische Incasso. Dit scheelt de vereniging en de vrijwilligers en spelers veel tijd. Jij hoeft dan bijvoorbeeld zelf niet meer bij de Doelpuntsponsoren langs om het geld op te halen en jij hoeft niet met geld over straat. Daarom is er gekozen voor Automatische Incasso. Wel zo gemakkelijk, voor iedereen.